Update ADHDplaza

Het is al even geleden dat we wat van ons hebben laten horen, maar achter de schermen is het razend druk bij ADHDplaza. In deze update nemen we je mee in wat we hebben gedaan en wat er de komende tijd op de planning staat.

Nog voor het project van start kon gaan hebben we verschillende voorbereidingen getroffen die konden zogen voor een vliegende start. Een van die voorbereidingen was bijvoorbeeld het voorleggen van het onderzoek aan een ethische toestemmingscommissie. Het oordeel was positief, dus we konden van start!

Daarna zijn we aan de slag gegaan met het werven van scholen en onderzoekers die van ons project een succes willen maken. We hebben inmiddels een enthousiaste groep onderzoekers bij elkaar en scholen verspreid door het hele land om te bezoeken. Op dit moment zijn we druk bezig de lessen te plannen die in de lente plaats zullen vinden. De onderzoekers hebben in maart een cursusdag waar ze meer leren over het project en de les die ze gaan geven. Op het kaartje hieronder zie je een kaartje met waar we heen gaan en welke onderzoekers daarheen gaan.

Ook zijn we gestart met ons jongerenpanel en zijn we inmiddels al twee keer bij elkaar geweest. We hebben hele nuttige gesprekken gevoerd met de jongeren over wat ADHD, onder andere over wat zij zoeken in een website (social media wordt sterk verkozen boven websites), en wat zij weten en willen weten over ADHD.

Tot slot wordt de website in een volledig nieuw jasje gestoken voor ons door Dimitri Mau Asam (Dimar Design) en Glen Windhouwer (Doser Design). Binnenkort zal je de vernieuwde website hier kunnen bewonderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een website of blog op WordPress.com

%d bloggers liken dit: